Porsche Istra Ponude i akcije

Savršen pratitelj za sve puteve. Od živahnog gradskog malog automobila do prostranog poslovnog modela i inovativnog električnog vozila, asortiman marke ŠKODA pokriva sve. Pronađite odmah svoj savršeni ŠKODA model.

  1. Ponude i akcije
  2. OTKRIJTE POGODNOSTI KOD KUPNJE ŠKODE ENYAQ IV
17.06.2022
Ponude & akcije

OTKRIJTE POGODNOSTI KOD KUPNJE ŠKODE ENYAQ IV

Osim subvencije u iznosu 70.000 kn, svaki kupac modela ENYAQ ostvaruje i dodatne pogodnosti

Skoda

ŠKODA ENYAQ iV svestrani je partner za svakodnevne gradske, ali i za duge vožnje. Njegov maksimalni doseg je 529 km u WLTP ciklusu te ima kapacitet super brzog punjenja do 125 kW. Baterija od 82 kWh, čiji je neto kapacitet 77 kWh može se napuniti od 5 do 80 % za samo 38 minuta na mjestima za punjenje s istosmjernom strujom odgovarajuće snage. 

Uz  električno vozilo ŠKODA ENYAQ iV do zaključno s 31.08.2022. kupac dobiva* MOON punjač u vrijednosti 5.833 kn s PDV-om. U akciji se dobiva punjač MOON Power Charger AC 11 kW (trofazni) ili MOON Power Charger AC 7,4 kW (jednofazni), a izlazna snaga ovisi o priključku električne energije u kućanstvu. Kupac dobiva i provjeru kućnih instalacija od strane profesionalnog ugovornog partnera na području cijele Republike Hrvatske. Nakon pregleda kućnih instalacija kupac će dobiti i ponudu za potrebne radove ugradnje MOON punjača.Za sve detaljne informacije vezane za ENYAQ iV, poticaj, MOON punjač i proveru kućnih instalacija i savjetovanje ŠKODA saloni Porsche Inter Auta u Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebu stoje vam na raspolaganju. *Akcija MOON vrijedi do 31.08.2022.
**Odobravanje poticaja je isključivo u nadležnosti Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te postoji mogućnost da Fond nakon pregleda dokumentacije s prijave na Javni poziv ne odobri poticaj. Za državne poticaje, iznos, ograničenja, rokove i sve ostale detalje vrijede uvjeti iz Javnog poziva objavljenog od strane Fonda. Potrošnja električne energije u kWh/100 km: kombinirana 15,9 - 17,4, CO2 emisija u g/km za sve modele: 0. Vrijednosti potrošnje odnose se na serijski model bez dodatne opreme.

Prijava Na newsletter

Sa našim newsletterom redovito ćete primati informacije o nama ka i izbor ekskluzivne ponude vozila!

Upisani podaci ne vrijede. Molimo pokušajte ponovo.

Molimo odaberite oslovljavanje

Nažalost, došlo je do problema kod prijave na newsletter. Molimo pokušajte ponovo kasnije.

checkbox_default

Mnogo hvala

Upravo ste se prijavili na naš newsletter

Uskoro ćete od nas primiti e-mail sa poveznicom potvrde. Molimo potvrdite prijavu otvaranjem poveznice.